Bijzondere mensen, hobby’s en fotomateriaal

Op deze website vindt u allerlei nieuws en wetenswaardigheden rondom Bergen op Zoom en aangrenzende gemeenten en kernen. De redactie is in de regio actief om te luisteren naar het verhaal achter bijzondere mensen, hobby’s en fotomateriaal.

Heeft u een leuk verhaal, nieuwstip, foto, ervaring of andere bijdrage voor deze website? U kunt via onderstaand formulier uw inzending naar ons toesturen. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen zodat de redactie contact met u kan opnemen.

Naast uw verhaal kunt u ook een foto, video of tekstbestand uploaden. Alle gangbare foto- & videoformaten worden geaccepteerd, maar ook archief bestanden als .ZIP en .RAR kunt u uploaden. Uw bestanden mogen maximaal 10mb groot zijn.

* Verplicht invullen


Acceptable file types: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 5mb.