Gebouw-T SmaakVol gekleurd tijdens Bevrijdingsdag

Tijdens bevrijdingsdag in Bergen op Zoom waren er veel Nederlandstalige optredens van o.a. Nick & Simon, Dries Roelvink en Marijn van Geel. In Gebouw-T ging het er iets steviger aan toe. Terwijl SmaakVol DJ’s LucoCulo & Dave Laville strakke basklanken door de speakers lieten horen, werd de zaal gevuldĀ met een lasershow en vlammenwerpers. Het feest duurde tot in de late uurtjes.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *