American Day bij ‘Die Twee’: Bikes, Music & Beer


Warning: Division by zero in /home/bergsnieuw/domains/bergsnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/nextgen-scrollgallery/nggScrollGallery.php on line 296

De liefhebbers van motoren -en dan met name van het merk Harley Davidson- konden vandaag hun hart ophalen bij café Die Twee in Bergen op Zoom. Er waren verschillende type machines te bewonderen en in allerlei kleuren. Rockband McBlues zorgde voor een gezellige ambiance. Een glas erbij maakte het feestje compleet.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA